Kontakt

Kontakta Betés konsulter direkt via mejl eller telefon, eller fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan.

Susanne Bergh Thorén, leg psykolog och organisationskonsult

Susanne är legitimerad psykolog sedan 2005. Hon har mångårig erfarenhet av konsultinsatser inom arbetslivet, såväl mot privat som offentlig sektor. Hennes huvudsakliga intresseområde är grupputveckling och ledarskap. Susanne har också varit anställd som internkonsult inom en global koncern och arbetar med lätthet på såväl svenska som engelska. Hon är en uppskattad utbildare och föredragshållare.

Susanne är handledarutbildad och är certifierad användare av ett flertal instrument för utveckling av individ och grupp, t ex Team Pro Inventory (TPI), Lead Forward, Interpersonal Dynamics Inventory (IDI) och Group Development Questionnaire (GDQ).

E-post: förnamn@bete.nu          Telefon: 0704 227073

Åsa Thiringer, leg psykolog och organisationskonsult

Åsa utbildade sig till psykolog i Umeå och tog examen 1994. Fram till år 2000 arbetade hon som psykolog inom skola och förskola. Därefter som psykolog och organisationskonsult med inriktning på arbets- och organisationspsykologi, vilket hon nu gjort i 20 år. Åsa har mångårig erfarenhet av företagshälsa med uppdrag inom både offentligt och privat sektor, samt arbete inom skola, förskola och annan kommunal verksamhet.

Åsa har organisationsteoretisk kompetens utifrån framförallt OBM (Organizational Behavior Management), Beteendeanalytisk organisationsutveckling på svenska, ”Den organisatoriska scenen” (utvecklingsprogram för ledarskap och konsultation) samt specialistutbildning i Psykologisk Coachning och grupputveckling med hjälp av GDQ (Group Development Questionnaire) och TPI (Team Pro Inventory).

E-post: förnamn@bete.nu          Telefon: 0760 275957

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande